dilluns, 25 d’octubre de 2010

Lo Bueno Lo Feo y Lo Malo


Aquest és un treball que vaig realitzar l'últim curs de Belles Arts per l'assignatura de Teoria i història de l'animació, impartida per Joaquim Dols. A mesura que anava realitzant el dibuix, anava fent fotografies (van fer falta més de 1200). Al final vaig muntar-ho tot amb l'Adobe Premiere i aquest és el resultat. Espero que us arrenqui un somriure!  


Este es un trabajo que realizé en el último curso de Bellas Artes para la asignatura de Teoria y história de la animación, con Joaquim Dols de profesor. A medida que iba realizando el dibujo íba haciendo las fotos (fueron necesarias más de 1200). Al final lo monté con el Adobe Premiere i este es el resultado final. Espero que os haga sonreir!


This is a work that I did during the last year of my degree in Fine Arts for the subject "Theory and History of Animation" for the professor Joaquim Dols. While I was drawing I was taking pfotografies, and more than 1200 were necessary. At the end I edited them using Adobe Premiere and this is the result. I hope you enjoy it and make you smile!


Ce travail-ci est un travail que j'ai réalisé la dernière année de mes études supérieurs en Beaux-arts pour le cours de « Historie et Théorie de l’Animation », donné par Mr. Joaquim Dols. A faire à mesure que j’avançais sur le dessin je prenais des photos (plus de 1200 ont été nécessaires). A la fin j’ai tout mis en place à l’aide de l’outil Adobe Première et voilà le résultat. J’espère ça vous fera plaisir!

5 comentaris:

 1. Tremendo! el millor retratista del mon mundial!

  ResponElimina
 2. Ja le vist 3 cops pro no ten canses!! dios ... com molen els retrats els claves!!

  ResponElimina
 3. Mola... Ja li has pillat el truqui a aixo del blog eeeh...? jeje..

  Nomes una cosa, a la página de retrats no es poden daixar comentaris... XD no recordo com es fa pero crec que s'hi poden posar d'alguna manera...

  Ens veiem!

  ResponElimina
 4. poco a poco se hace un moco! xD em penso que que ja es pot. Tio ens veiem dilluns! gràcies!

  ResponElimina
 5. Acabo de descobrir el teu bloc! ;) Me'l guardo per anar espiant els teus treballs! A veure si ens veiem aviat!

  ResponElimina