dijous, 13 de gener de 2011

Jack y las judías mágicas

 Aquest és el còmic que vaig realitzar per al primer número de Licor del Mono, Fanzine amb el que col·laboro juntament amb els amics d'Art gràfic. Aquesta vegada el tema dominant de la publicació eren versions pròpies dels típics contes populars. Jo vaig escollir Jack i la mongetera, espero que la trobeu divertida. Aquí hi ha la versió a llapis i la final entintada amb pinzell i ploma.


Este es el cómic que realizé para el primer número de Licor del Mono, Fanzine con el que colaboro junto a los amigos de Art gràfic. Esta vez el tema dominante de la publicación eran nuestras própias versiones de cuentos populares. Yo escogí Jack y las judías verdes, espero que os parezca divertida. Aquí hay la versión a làpiz y la final entintada con pincel y plumilla.


This is the comic that I realised for the first number of Licor del Mono, a fanzine where I work together with my friends of graphic art. This time the subject was about covers from folkloric stories. I chose Jack and the bean, I hope you find it funny. Here there is the pencil version and the final version made with ink with brush and style.

Celle-ci est la bande dessinée que j’ai faite pour la première édition du Licor del Mono, Franzine, un projet dans lequel je participe avec mes amis du cours d’Art Graphique.  Cette fois-ci le sujet de l’édition était des versions propres des contes populaires. J’ai choisi Jack et le haricot magique. J’espère que vous la trouverez sympa. Ici j’ai ajouté la version à crayon ainsi que la version finale encrée au pinceau et la plume.

9 comentaris:

 1. les màgiques mongetes! jajaja de la risa! quins records... eh jordi? jajaj... quan érem jooves.... m'encanta el moment en que la planta esclata a créixer. Ojalá trobés una llavor així.... XD

  Vinga, ara que has començat no paris....

  ResponElimina
 2. Ya te dije que me encantaba... PERO QUIERO VER UNAS PÁGINAS ASÍ EN EL LICOR DEL MONO 3.

  ResponElimina
 3. Venga venga, que tenemos hasta el 1 de abril! A DIBUJAR!

  ResponElimina
 4. jajajaaj si Nacho esta vez si!! ya tengo unos history boards hechos... a ver como va. hasta pronto!!!

  ResponElimina
 5. Molt bo, jo si que vaig riure en llegir-lo! es una historia...com o diríem, autentica!! no neng!? :D
  Espero que pengis nou material aviat Jordi i segueixis treballant com ja fas, perquè aviat recolliràs les teves pròpies mongetes.

  ResponElimina
 6. Joder cabron que bien dibujas no habia visto las paginas, son super divertidas.
  Para el nuevo fanzine podrias hacer una historia de samurais roboticos.
  Actualiza cada semana :)
  Un saludo!!

  ResponElimina
 7. Jordi ets un crack! ànims i a seguir! ;)

  ResponElimina
 8. Fer fi actualitzes Jordi ^^ Quin records del Licor del mono 1, a vere la del tercer per lo que vaig veure dels storys pinta molt be

  ResponElimina
 9. així m'agrada, k actualitzis!;)
  Com diu el Gerard, aviat recolliràs les mongetes k has cultivat!!!
  :-*

  ResponElimina