dimarts, 1 de febrer de 2011

Sempre hi ha un peix més gros

Aquesta vegada penjo una il·lustració feta amb gouache i amb colors plans (35 x 50 cm) per l'assignatura de color. Va ser divertit pintar d'aquesta manera i còmode per la velocitat amb la que s'asseca aquesta tècnica. Estic força content de com va quedar, em sembla prou simpàtic.

Siempre hay un pez más gordo. Esta vez cuelgo una ilustración hecha con gouache i con colores planos (35 x 50 cm.) para la asignatura de color. Fué divertido pintar de este modo i cómodo por la velocidad con la que se seca esa técnica. Estoy satisfecho con el resulatdao, me parece simpático.

There is always a bigger fish. This time I show you an ilustration made with gouache (35x50cm) for the color subject. It was so funny to do, and comfortable as well because this technique dries very fast. I am so happy with the result.

9 comentaris:

 1. Orea Jordi!!! (com diuen per aki a les grecies) Continues amb la pintura i aixo es putamare!!! Viam si segueixes penjant coses que tinc ganes de veure'n mes!!!
  Petons, Lali.

  ResponElimina
 2. Nen! t'ha quedat de puta mare no??


  a explotar-ho això! :)

  ResponElimina
 3. GRàcies Joan! Lali merci per passar-te per aqui, ja tinc el teu emial memoritzat, que vagi molt bé per aquí, fins aviat!

  ResponElimina
 4. Com dic, en qualsevol camp que et fiques el controles! genial!

  ResponElimina
 5. Si home! ajaja tant de bo Genis! GRàcias!

  ResponElimina
 6. "You might be a big fish
  In a little pond
  Doesn't mean you've won
  'Cause along may come
  A bigger one..."

  But you're not lost buddy,... you're getting right! ;)

  ResponElimina